top of page

Rennen met SPES | vanaf 3 april | 10:30-11:00

We doen mee met de Run van Gieten. Zit je op de basisschool en wil je mee doen? We beginnen 3 april met trainen.


Schrijf je hier in!


De Run van Gieten (14 mei) is een hardloopevenenement dat onderdeel is van het loopcircuit ‘de Kop van Drenthe’. Het lijkt ons leuk om dit jaar met jeugd uit Eexterveen en omgeving mee te doen aan dit hardloopevenement. Daarom bieden we de jeugd uit de groepen 1 t/m 8 op zondagochtend hardlooptraining aan.


Tamara en Evi Speelman zullen op zondagochtend tussen 10.30 en 11.00 uur een laagdrempelige training verzorgen, zodat de kinderen met plezier en energie aan de start kunnen verschijnen.


14 mei 2022 | Run van Gieten en scholenkampioenschap

De Run van Gieten is een hardloop-evenement op de Hondsrug in Drenthe. Tijdens de run vindt tevens het scholenkampioenschap Aa en Hunze plaats. Leerlingen van de groepen 3 en 4 lopen 1000 meter. Leerlingen van de groepen 5 en 6 krijgen 1600 meter voor de kiezen en de leerlingen van de groepen 7 en 8 nemen 2400 meter voor hun rekening. De tijden van het snelste kind (jongen of meisje) van de groepen 3 tot en met 8 bepalen het eindklassement. De zes tijden worden bij elkaar opgeteld.


Tijdens de laatste run in 2019 heeft de Kameleon deze prijs gewonnen. Extra leuk om te kijken hoe snel we dit jaar zijn. Hoe meer kids, hoe groter de kans! Daarnaast is het voor alle leeftijden en niveaus mogelijk om mee te doen, vanaf 250 meter tot aan 50 kilometer.


Meer informatie: www.runvangieten.nl


Praktisch

· Aanmelden voor de trainingen gaat via de website

· Kinderen komen in sportieve kleding en hebben stevige sportschoenen

· Groepen 1 t/m 8

· Tijd: zondagochtend van 10.30-11.00 uur

· Locatie: sportveld Eexterveen

· Aan de training zijn geen kosten verbonden

· Startdatum 3 april | einddatum 8 mei


Na afloop van de run zullen we nog een leuk terugkom momentje organiseren bij het Dorpshuis. Inschrijven voor de Run van Gieten gaat niet via SPES en kan je zelf doen op de website van de events.


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page