Nieuw: Bootcamp in Eexterveen

Bijgewerkt op: 20 jun. 2021

Deze zomer nieuw in Eexterveen: een zesweekse bootcamp om fit door de zomer te komen. Via een subsidie kunnen we deze bootcamp aanbieden voor €25 (normaal €40). Minimale leeftijd is 15 jaar. De bootcamp is inmiddels volgeboekt.


We werken samen met Roald Lammerts, bootcamptrainer uit Annen. Op zijn website www.lammertslpt.nl vind je meer informatie over Roald. Hij omschrijft zijn bootcamps als volgt:


"Bij mijn bootcamp draait het om op een laagdrempelige manier gezamenlijk te sporten, waarbij plezier en verantwoord bewegen voorop staan. Hierbij daag ik iedereen, van beginner tot gevorderde sporter, op zijn of haar eigen niveau uit. Hiervoor voeg ik spel-, competitieve-, en samenwerkingselementen toe aan mijn bootcamps, zodat iedereen lekker bezig is."

We starten op donderdag 24 juni en de laatste bootcamp is op 12 augustus. Tussendoor nemen we even twee weken tijd om bij te komen (geen les op 15 en 22 juli).


De lessen vinden plaats op het sportveld van Eexterveen op donderdagavond en beginnen om 20 uur.

We bieden deze bootcamp voor het eerst aan, waarbij het onze insteek is om de bootcamp vanaf het najaar blijvend in ons aanbod op te nemen. Op basis van de ervaringen en animo, nemen we hier als bestuur in augustus een besluit over.


Heb je vragen, dan kan je deze stellen via info@svspes.nl of even contact leggen met Jan Hugo (06-12584796).


126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven