Ga jij met SPES de uitdaging aan? Houd de hersenen gezond

Wandelen houdt je hersenen gezond. Maak het nóg leuker met de nr.1 wandel app: Ommetje! Doe jij mee in de SPES-groep? De Ommetje-app is een initiatief van de Hersenstichting.

Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een Ommetje. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit. De Ommetje-app helpt je daarbij.

Als SPES zijn we een eigen wandelcompetitie gestart. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie bent. Zo motiveren we elkaar om dagelijks een Ommetje te maken.

De Ommetje-app is ontwikkeld met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na iedere wandeling een interessant hersenfeitje.

Download gratis de Ommetje-app [Google Play | Apple Store] , kom hogerop in de ranglijst, speel alle medailles vrij en word de fitste van jouw team!Dé Nr.1 Wandelapp van Nederland! Meer informatie op https://www.hersenstichting.nl/ommetje/

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts