top of page
DSC_0194 (3).JPG

Sportvereniging SPES biedt een groot deel van het sportaanbod aan in Eexterveen.

SPES is oorspronkelijk opgericht als een gymnastiekvereniging in 1938, maar door de jaren heen zijn er  steeds meer activiteiten toegevoegd. Bij SPES kennen we nu de volgende sporten: Bootcamp, Yoga, Gym, Tennis, Jeu de Boules, Freerunning, en Peutergym.

Wie we zijn

Missie

De missie van SPES is het organiseren van sportactiviteiten voor de bewoners van Eexterveen en omstreken. Bij deze sportactiviteiten moet iedereen mee kunnen doen. SPES vindt het vooral belangrijk dat sporters en vrijwilligers plezier hebben met de activiteit. Daarnaast willen we ondersteunen en aanmoedigen dat de sporters hun grenzen kunnen verleggen.
SPES vindt het belangrijk mee te gaan met z’n tijd. SPES wil sporten aanbieden waar de leden behoefte aan hebben.
Deze sporten kan SPES alleen aanbieden door de inzet van vele vrijwilligers. Op het veld en in de gymzaal kennen we trainers, coaches en begeleiders. De vereniging wordt geleid door een bestuur en verschillende werkgroepen en commissies. En voor de broodnodige inkomsten zijn er vrijwilligers die zich inzetten voor de 2-jaarlijkse rommelmarkt, het ophalen van oud papier en oud ijzer en de Moederdag-bloemenactie.
SPES wil graag de samenwerking zoeken met andere organisaties en verenigingen binnen en buiten Eexterveen. Zo kan er samen een mooi sportaanbod aangeboden worden.

Organisatiestructuur

Missie

De organisatiestructuur van SPES (bestuur, commissies en werkgroepen) moet inzichtelijk zijn. Het moet voor iedereen duidelijk zijn wie welke rol en welke verantwoordelijkheid heeft. Bij SPES bestaat het bestuur uit 5 mensen en worden de activiteiten georganiseerd door commissies of werkgroepen

Bestuur:

Voorzitter: Jan Hugo Nuijt, Dorpsstraat 20, 9658 PA Eexterveen

Mobiel: 06-12584796

Mail: info@svspes.nl 

Secretaris: Tamara Speelman, mail: secretariaat@svspes.nl

Penningmeester: Ingrid Friedrich,  mail: penningmeester@svspes.nl

Algemeen lid: Gijs Meertens

Algemeen lid: Jan Vos

Organisatiestructuur
Onze sponsoren
WhatsApp Image 2019-12-19 at 14.05.04.jp
bottom of page