Bloemenactie

Sportvereniging SPES gaat, op zaterdag 7 mei 2022 de bloemetjes weer buiten zetten en komen bij u langs de deur om de vooraf bestelde bloemen te bezorgen!

Ben je nog niet terug van vakantie als wij de bloemen bezorgen, we kunnen ze wel bij uw woning plaatsen of bij de buren bezorgen. Laat eten weten waar we ze neer kunnen zetten. In de winkelwagen kun je dit vermelden.

U kan de bloemen bestellen en betalen via onderstaande webshop of via het bestelformulier wat u in de brievenbus ontvangt. Het bestelformulier dient u uiterlijk vrijdag 29 april in te leveren in de brievenbus bij Dorpsstraat 9, Eexterveen.

De webshop is geopend t/m vrijdag 29 april.

De prijs voor de bloemen is € 1,75 per stuk, 4 voor € 6,50 Gebruik hiervoor de actiecode: BLOEM

Hanging Basket (Hangpot) € 16,00 (zolang de voorraad strekt)

Helaas kunnen we geen contant geld aannemen tijdens het rondbrengen. Wij verzoeken u om via de webshop te betalen of om het bedrag voor zaterdag 1 mei over te maken op ons rekeningnummer NL96RABO 0316 20 3971 t.n.v. Sportvereniging SPES. Indien dit niet mogelijk is, graag het bedrag in een dichte envelop in de brievenbus doen op Dorpsstraat 9. Bij een bankoverboeking graag duidelijk uw naam en bestelnummer vermelden!

Bij vragen over bestellen op de website kunt u contact opnemen met
Ingrid Kors 06 16 777 172 (Dorpsstraat 9)

U kunt een keuze maken uit onderstaande bloemen: